Catering til Barnedåb

Catering til barnedåb

Vælg mad ud af huset til barnedåben, som både børn og bedsteforældre vil huske. Læs mere om catering fra Oriental Barbecue House her.

Selvom hovedpersonen formentlig ikke vil huske dagen, er barnedåben alligevel en af de store begivenheder i livet. Derfor er det også vigtigt, at maden er i orden.

Anretning til alle aldre eller book en kok

Mange vælger Catering—med buffet til barnedåben. Her kan alle aldre forsyne sig med fisk, kød eller grønt efter smag og behag. Er der en større børneflok, der skal bespises, kan vi servere bento-bokse med børnevenlige favoritter.

Holder I et større arrangement, kan I booke en kok, der ruller sushi og laver mad foran jeres gæster. Det er en god samtalestarter, som gør barnedåben ekstra festlig.

Det er ikke altid nemt at beregne hvor mange drikkevarer man skal bruge til en dåb. Når I bestiller mad ud af huset hos os, kan vi også tilbyde at levere drikkevarerne. Vi medbringer et bredt udvalg af fine vine, gode øl og sodavand. Når festen er slut, tager vi de uåbnede flasker med retur, så I kun betaler for det, jeres gæster har drukket.

Udfyld denne formular, så vender vi tilbage så hurtigt som muligt

Ellers ring til Yan på 28 77 16 66 og hør nærmere

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Unik festmenu-Barnedåb mad

Aftale pris

Sushi, snacks, asiatisk mad?

Vi kan tilbyde en varieret menu med lidt af hvert for både kødspiseren såvel som vegetaren. Men vi skræddersyr også gerne en speciel cateringmenu, der passer til dig, dine gæster og dit arrangement. Forkæl dine gæster med god sushi og smagfulde varmeretter fremstillet af de bedste råvarer fra årstiderne.

Pris fra 89 kr eller efter aftale.

 

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Klassisk festmenu--God mad til Barndåb

128,-

Indhold:
12 retter + tilbehør
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør:
Ris, sur-sød sauce

DSC_7937 (Woo 01) x(Woo 01)

Luksus festmenu-- Lækker og nem barnedåb mad

148,

Indhold:
12 retter + tilbehør + 4 stk sushi
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør: Wasabi, Ingefær og Soja


Opgraderinger

Tyndstegsfilet: Pr. styk 438 ,-
Kartofler: 15 ,-

Flødekartofler eller råstegte kartofler med bearnaise sauce eller whisky sauce.

Salatbar: 22 ,-
Grøn salat, gulerødder, oliven, cherry tomater, marinerede hvidløg, coleslaw salat, ærter og fetaost.

frisk frugt: 15 kr

OBH--logo

Fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb?

Restaurant Oriental Barbecue House byder dem hjertelig velkommen og håber at de må få en hyggelig og uforglemmelig tid hos os. Vi har prøvet at blande en skøn harmoni af østens krydderie og friske råvarer og fået et resultat af spændende smagsoplevelser. Fra 20 til 150 personer åbner vi gerne restauranten for dig uden for vores normale åbningstider. Vi kan afholde din fest, event eller reception med dine ønsker i højsædet. Spørg for yderligere oplysninger.

Vores gæster synes

KONTAKT OS

Fra kun 6 personer tilbyder vi også dinner transportable med vores populære 12 retters Orientalske menu.

Kurv
Start typing to see posts you are looking for.
Menu
Min konto
0 items Kurv