Catering til julefrokost

Sammensæt jeres egen særlige julefrokost menu. Med catering fra Oriental Barbecue House kan I få jeres julefrokost leveret, eller anrettet på tallerkener og fade hos jer af en af vores kokke.

Når juletiden skal fejres med venner eller kolleger, kan det være svært at finde på nye indslag til julefrokost menuen. Med vores brede udvalg af sushi, asiatisk specialitet-dim sum eller snacks og grønne indslag, får du en alternativ julefrokost menu, der er helt anderledes, end resten af juletidens mad ud af huset.

Alt leveret eller alt serveret?

Hos os er det meste muligt. Skal det være nemt og afslappet, kan vi levere både sushi og asiatiske specialitet lar på store fade. Catering til enhver anledning. — link til catering

Lej en kok fra vores køkken til jeres julefrokost, og få en ekstra oplevelse. Vi kan anrette smukke tallerkener med sushi og servere masse asiatisk retter med kød, fisk og grønt. Imens kan en af vores tjenere stå for borddækning, servering og afrydning – så kan I koncentrere jer om at rafle og hygge.

Mere fest, mindre arbejde

Skal der skrues ekstra op for forkælelsen, kan I også leje en af vores bartendere. Vi mikser såvel japansk-inspirerede som klassiske cocktails til jer – både under middagen eller når dansegulvet åbner. Vi kan også stå for at levere vin, sake og øl fra hele verden til jeres julefrokost. På den måde har I kun ét kontaktpunkt til hele jeres forplejning, og I slipper for at koordinere med flere leverandører.

Julefrokost hos os

Julen står for døren med alt hvad det indebærer af hygge, stemning, gaver, gløgg, nissehuer og julefrokoster.
Lørdag d. 27/11, 4/12 og 11/12 byder vi på både julebuffet og julemusik og du kan allerede nu booke bord til dig og dem du skal holde julefrokost med.

I kan vælge mellem vores 2 juletilbud:
-Lækker varm buffet, Mongolian barbecue, stor salatbar samt isdessert og I kan tage lige så mange gange I har lyst til. Pris 168 kr. pr. person

Eller

-Ønsker I maden serveret ved bordet, kan vi ved min. 10 personer tilbyde share-food bestående af 10 retter fra Østens køkken. Anretningerne varierer bredt, så alle kan være med. Denne servering er god til dem, der er nysgerrige på det traditionelle asiatiske køkken og det er også her vegetarer og veganerne kan blive forkælet. Pris kr. 199,- pr. person.

Drikkevarer: Vi har fri øl, vand og vin i 2 ½ time til kun 150 kr. pr. person.
Vi glæder os til at tage imod dig og dine venner eller kollegaer, når I sammen skal fejre juleafslutning i festligt lag.

Kontakt os på nedenstående formular, så vender vil tilbage med den samme

Ellers ring til Yan på 28 77 16 66

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Unik festmenu

Aftale pris

Sushi, snacks, asiatisk mad?

Vi kan tilbyde en varieret menu med lidt af hvert for både kødspiseren såvel som vegetaren. Men vi skræddersyr også gerne en speciel cateringmenu, der passer til dig, dine gæster og dit arrangement. Forkæl dine gæster med god sushi og smagfulde varmeretter fremstillet af de bedste råvarer fra årstiderne.

Pris efter aftale.

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Klassisk festmenu

128

Indhold:
12 retter + tilbehør
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris,.

Tilbehør:
 Sur-sød sauce, Karry sauce

DSC_7937 (Woo 01) x(Woo 01)

Luksus festmenu

148 kr

Indhold:
12 retter + tilbehør + 4 stk sushi
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris.

Tilbehør:
Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Opgraderinger

Tyndstegsfilet: Pr. styk 438 ,-
Kartofler: 15 ,-

Flødekartofler eller råstegte kartofler med bearnaise sauce eller whisky sauce.

Salatbar: 22 ,-
Grøn salat, gulerødder, oliven, cherry tomater, marinerede hvidløg, coleslaw salat, ærter og fetaost.

Frisk frugt:15 kr

OBH--logo

Fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb hos os?

Restaurant Oriental Barbecue House byder dem hjertelig velkommen og håber at de må få en hyggelig og uforglemmelig tid hos os. Vi har prøvet at blande en skøn harmoni af østens krydderie og friske råvarer og fået et resultat af spændende smagsoplevelser. Fra 20 til 150 personer åbner vi gerne restauranten for dig uden for vores normale åbningstider. Vi kan afholde din fest, event eller reception med dine ønsker i højsædet. Spørg for yderligere oplysninger.

Vores gæster synes

KONTAKT OS

Fra kun 6 personer tilbyder vi også dinner transportable med vores populære 12 retters Orientalske menu.

Have no product in the cart!
0