Catering til julefrokost

Sammensæt jeres egen særlige julefrokost menu. Med catering fra Oriental Barbecue House kan I få jeres julefrokost leveret, eller anrettet på tallerkener og fade hos jer af en af vores kokke.

Når juletiden skal fejres med venner eller kolleger, kan det være svært at finde på nye indslag til julefrokost menuen. Med vores brede udvalg af sushi, asiatisk specialitet-dim sum eller snacks og grønne indslag, får du en alternativ julefrokost menu, der er helt anderledes, end resten af juletidens mad ud af huset.

Alt leveret eller alt serveret?

Hos os er det meste muligt. Skal det være nemt og afslappet, kan vi levere både sushi og asiatiske specialitet lar på store fade. Catering til enhver anledning. — link til catering

Lej en kok fra vores køkken til jeres julefrokost, og få en ekstra oplevelse. Vi kan anrette smukke tallerkener med sushi og servere masse asiatisk retter med kød, fisk og grønt. Imens kan en af vores tjenere stå for borddækning, servering og afrydning – så kan I koncentrere jer om at rafle og hygge.

Mere fest, mindre arbejde

Skal der skrues ekstra op for forkælelsen, kan I også leje en af vores bartendere. Vi mikser såvel japansk-inspirerede som klassiske cocktails til jer – både under middagen eller når dansegulvet åbner. Vi kan også stå for at levere vin, sake og øl fra hele verden til jeres julefrokost. På den måde har I kun ét kontaktpunkt til hele jeres forplejning, og I slipper for at koordinere med flere leverandører.

Julefrokost hos os

Vi har en VIP dining rooms rundt om i Vindegade, hvor I også kan vælge at holde jeres julefrokost. Hermed slipper I fuldstændig for at løfte en finger. Vi tager os af alt det praktiske fra A-Z. Dog max 12 Personer
Kontakt os i dag, og hør mere om, hvordan vi kan være med til at gøre jeres julefrokost til en succes.

Kontakt os på nedenstående formular, så vender vil tilbage med den samme

Ellers ring til Yan på 28 77 16 66 og hør nærmere

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Unik festmenu

Aftale pris

Sushi, snacks, asiatisk mad?

Vi kan tilbyde en varieret menu med lidt af hvert for både kødspiseren såvel som vegetaren. Men vi skræddersyr også gerne en speciel cateringmenu, der passer til dig, dine gæster og dit arrangement. Forkæl dine gæster med god sushi og smagfulde varmeretter fremstillet af de bedste råvarer fra årstiderne.

Pris efter aftale.

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Klassisk festmenu

118,-

Indhold:
12 retter + tilbehør
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Kalun m/mandler og grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør:
Ris, sur-sød sauce

DSC_7937 (Woo 01) x(Woo 01)

Luksus festmenu

138,-

Indhold:
12 retter + tilbehør + 6 stk sushi
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Kalun m/mandler og grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør:
Ris, frisk frugt

Opgraderinger

Tyndstegsfilet: Pr. styk 438 ,-
Kartofler: 10 ,-

Flødekartofler eller råstegte kartofler med bearnaise sauce eller whisky sauce.

Salatbar: 19 ,-
Grøn salat, gulerødder, oliven, cherry tomater, marinerede hvidløg, coleslaw salat, ærter og fetaost.

OBH--logo

Fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb?

Restaurant Oriental Barbecue House byder dem hjertelig velkommen og håber at de må få en hyggelig og uforglemmelig tid hos os. Vi har prøvet at blande en skøn harmoni af østens krydderie og friske råvarer og fået et resultat af spændende smagsoplevelser. Fra 20 til 150 personer åbner vi gerne restauranten for dig uden for vores normale åbningstider. Vi kan afholde din fest, event eller reception med dine ønsker i højsædet. Spørg for yderligere oplysninger.

Vores gæster synes

KONTAKT OS

Fra kun 6 personer tilbyder vi også dinner transportable med vores populære 12 retters Orientalske menu.

Have no product in the cart!
0