VELKOMMEN TIL

ORIENTAL BARBECUE HOUSE

Kære gæst

Vi byder dig hjerteligt velkommen ind i vores univers af asiatisk smagsoplevelser. Vi vil ikke bare være en restaurant, men et særligt sted for gode minder og oplevelser for dig og dine kære. Her kan I fejre din fødselsdag, konfirmation, bryllup eller blot gøre dagligdagen lidt mere luksuriøs med et velsmagende,  måltid. Med udgangspunkt Running Sushi, Sushi all you can eat, store aften buffet med Asiens balancerede smagskombinationer, har vores dygtige kokke udviklet et enestående fusions-køkken, som også består af populære retter fra Thailand, Japan og Mongoliet. 

Vi er stolte af at kunne præsentere et imponerende udvalg af både klassisk kinesisk mad og kvalitetssushi. Vores restaurant er i særdeleshed egnet til familier, og vi har også et særligt menukort til børn. Er det svært at vælge ud fra menuen, vil vi til hver en tid anbefale at prøve vores udsøgte buffet, hvor du finder alle retterne præsenteret. 

Vi glæder os til at møde dig og varte dig op – og til at se dig igen og igen.

video-placeholder

Kvalitet og kærlighed til håndværket

Hos Oriental Barbecue House kan du komme på en rundrejse i asiatisk gastronomiske univers.

Running sushi, Sushi all you can eat eller bare stort aftenbuffet Hos os kan du nydes dit måltid for enhver smag.

Vi tilbyder dig et hav af lækre retter, og vi er især kendt for vores stort udvalg af altid frisklavet sushi. Derudover har vi en kæmpe buffet, mongolian barbecue, byens gladeste salatbar og Running sushi eller sushi ad libitum.

Vi har også et stort menukort med mange spændende varme a la carte retter, med alt lige fra Mafo toufu til Yuxiang qiezi.

Så er du en eventyrlysten person, kan du gå på opdagelse i vores a la carte retter. Vores dygtige personale hjælper dig gerne på vej, med gode råd om mad og drikke.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig ind at book bord allerede i dag. 

Velkommen

Jeg hedder Yan(Læs på Yans livsfilosofi her), og jeg driver Oriental Barbecue House. Mit mål er, at du skal føle dig hjemme, når du spiser hos Oriental Barbecue House, samtidig med at du får en lækker mad oplevelse for enhver smag.

Oriental Barebecue House er en drøm-drøm om at lave et japansk inspireret spisested, hvor kvalitet, kærlighed til   håndværket, samt god stil og varme går op i en højere enhed.

jeg tager ofte på inspirations-rejser for altid at kunne være med til at videreudvikle vores køkken. jeg sætter en ære i at servere nye og spændende retter til mine gæster.  Friske råvarer er et must, uanset om det er kød eller grøntsager. Derfor tilberedes de fleste af vores retter helt fra bunden, på den måde kan vi nemlig sikre friskhed og en høj kvalitet. Vores retter er altid tilsat et spændende udvalg af krydderier, der fuldender din smagsoplevelse. Mine medarbejdere og jeg, glæder os til at forkæle dig i restauranten.

Hjertelig velkommen. 

Yan

Xiao Hui Yan ejer af Oriental Barbecue House.

Oriental Barbecue House

Find os
Slotsgade 20, 5000 Odense C

Kontakt os
+45 63 12 38 28
+45 28 77 16 66
info@orientalbarbecue.dk

Åbningstider:
Frokost – Alle Dage
kl 12:00 – 15:30
Aften – Alle dage
kl. 16:30 – 22:00
Køkkenet lukker
Kl. 21:30

Følg os på Facebook

Vores gæster synes

ORIENTAL BARBECUE HOUSE

Asiatisk inspireret spisested

Have no product in the cart!
0