Om os

VELKOMMEN TIL

ORIENTAL BARBECUE
RUNNING SUSHI OG KINESISK BUFFET

 

Vi byder dig hjerteligt velkommen ind i vores univers af asiatisk smagsoplevelser. Vi har Running Sushi og Oriental Buffet. Vi vil ikke bare være en  familie restaurant, men et særligt sted for gode minder og oplevelser for dig og dine kære. Her kan I fejre din fødselsdag, konfirmationbryllupjulefrokost eller blot gøre dagligdagen lidt mere luksuriøs med et velsmagende måltid. Med udgangspunkt Running Sushi, Sushi all you can eat, den  store Oriental aften- buffet, med Asiens balancerede smagskombinationer, har vores dygtige kokke udviklet et enestående fusions-køkken, med populære retter fra KinaJapan og Mongoliet. 

Vi er stolte af at kunne præsentere et imponerende udvalg af både klassisk kinesisk mad og kvalitetssushi. Vores restaurant er i  egnet til familier, med blandt andet et særligt menukort til børn. Er det svært at vælge ud fra menuen, vil vi til hver en tid anbefale at prøve vores udsøgte buffet, hvor du finder alle retterne præsenteret.

Vi glæder os til at møde dig og varme dig op – og til at se dig igen og igen!!!

 Ring på venligst tlf.nr.: 28771666 , hvis du vil holde et specielt frokost arrangement, og vi kan altid åbne for jer, hvis i ønsker lækkert frokostbuffet over 20 pers.

Frokost Susi tilbud . 179 ,-Sushi All You Can Eat Fra  12-15.00

Running Sushi og Sushi All You Can Eat fra 16.30

Stor kinesisk buffet med Sushi fra 16.30

Mandag. – tordag. ,- Fra 16-21.30.

Fredag. –  søndag og helligdage.  ,-Fra 16-22.00

 

 

Fri sænkning af husets hvidvin, rødvin, fadøl eller sodavand, i to en halv time for 200 ,- ekstra.

Åben hver dag fra kl. 12.00

Sushi er elsket over hele verden, og vi vil gerne opfylde enhver sushi-elskers drøm med vores All you can eat-sushi koncept. Her kan du, som navnet antyder, spise  sushi ad libitum. Du får altså mulighed for at stille sulten og for at smage en masse spændende frisklavet sushi

Alle gæster får udleveret en tablet, og her kan du se vores store udvalg af sushi og lune retter. Med All you can eat-sushi, bestemmer du selv din sushi menu. Tag sushi ad libitum, spis du med glad!

Når du har bestilt din sushi, går vores sushikokke straks i gang med at tilberede dine valgte ønsker. Om aftenen mens  du venter, er du velkommen til at prøve vores running sushi. 

LUNE RETTER
Har du lyst til en varm frokost, kan du bestille forårsruller, miso-suppe eller kylling med cashewnødder osv. Du finder dem alle under vores frokostmenu på tabletten.

ISBAR
En god frokost fuldendes bedst med dessert, og er der noget bedre end is? Hos Oriental Barbecue får du fri isbar når du bestiller vores frokosttilbud. Gør din is ekstra indbydende med vores store udvalg af toppings. Her finder du drys, nødder, bær, chokolade-, karamel-og jordbær-sauce og meget mere.

ALL YOU CAN EAT
Du er velkommen til at bestille lige så meget som du kan spise, og vi serverer det hele med et smil. Dog opfordrer vi alle vores gæster til ikke at bestille mere, end de kan spise, for at undgå madspild.  

Husk at bestille bord, enten online eller ved at ringe til os på tlf. nr.: 63123828

SUSHI TAKE AWAY
Leder du efter en god og billig sushi? Så kan du bestille lækker sushi take away her på vores website. Vi sørger for, at der er spisepinde eller bestik med, så det er nemt for dig at spise din frokost uanset om du er ude eller hjemme. Bestil Her.

video-placeholder

Kvalitet og kærlighed til håndværket

Hos Oriental Barbecue House kan du komme på en rundrejse i asiatisk gastronomiske univers.

Running sushi, Sushi all you can eat eller bare stort aftenbuffet Hos os kan du nydes dit måltid for enhver smag.

Vi tilbyder dig et hav af lækre retter, og vi er især kendt for vores stort udvalg af altid frisklavet sushi. Derudover har vi en kæmpe buffet, mongolian barbecue, byens gladeste salatbar og Running sushi eller sushi ad libitum.

Vi har også et stort menukort med mange spændende varme a la carte retter, med alt lige fra Mafo toufu til Yuxiang qiezi.

Så er du en eventyrlysten person, kan du gå på opdagelse i vores a la carte retter. Vores dygtige personale hjælper dig gerne på vej, med gode råd om mad og drikke.

Lyder det som noget for dig? Så skynd dig ind at book bord allerede i dag. 

Velkommen

Jeg hedder Yan(Læs på Yans livsfilosofi her), og jeg driver Oriental Barbecue House siden 2014, men oreintal Barbecue House har været på slotsgade siden 1999.  Mit mål er, at du skal føle dig hjemme, når du spiser hos Oriental Barbecue House, samtidig med at du får en lækker mad oplevelse for enhver smag.

Oriental Barebecue House er en drøm-  drøm om at lave et hyggeligt og  inspireret spisested, hvor kvalitet, kærlighed til   håndværket, samt god stil og varme går op i en højere enhed.

Jeg tager ofte på inspirations-rejser for altid at kunne være med til at videreudvikle vores køkken. jeg sætter en ære i at servere nye og spændende retter til mine gæster.  Friske råvarer er et must, uanset om det er kød eller grøntsager. Derfor tilberedes de fleste af vores retter helt fra bunden, på den måde kan vi nemlig sikre friskhed og en høj kvalitet. Vores retter er altid tilsat et spændende udvalg af krydderier, der fuldender din smagsoplevelse. Mine medarbejdere og jeg, glæder os til at forkæle dig i restauranten.

Hjertelig velkommen. 

Yan

Xiao Hui Yan ejer af Oriental Barbecue House.

Oriental Barbecue House-Runing Sushi I Odense

Find os
Slotsgade 20, 5000 Odense C

Kontakt os
+45 63 12 38 28
+45 28 77 16 66
[email protected]

Åbningstider:
Frokost Sushi Ad Libitum—Alle Dage

kl 12:00 – 15.00
Aften  buffet og  Running Sushi –Alle dage
kl. 16:30 – 22:00
Køkkenet lukker
Kl. 21:30

Følg os på Facebook

Vores gæster synes

ORIENTAL BARBECUE HOUSE

Asiatisk inspireret spisested

Indkøbskurv
Start typing to see posts you are looking for.
Menu
0 items Kurv
Konto

Bliv medlem af vores kundeklub

Og få 5% rabat i restauranten samt gode tilbud på takeaway