ORIENTAL BARBECUE HOUSE-MADEN TIL HELE FAMILIEN

rUNING sushi Og buffet

All you can eat sushi

Her finder du vores lækre frokosttilbud, med sushi af høj kvalitet ad libitum, lune retter og populære isbar for både børn og voksne.

Running Sushi

Frisklavet sushi og varme retter efter japansk madkunst på rullende bånd. Her finder du hele menuen og små overraskelser, og du kan spise lige så meget, du vil.

Stor Buffet

Vores populære aftenbuffet er kendt for sit store udvalg af asiatiske retter, hvor vi tilbereder mad efter traditionelle kinesiske og orientalske opskrifter, klassikere fra Thailand, sushi, Mongolian Barbecue og derudover en virkelig lækker salatbar med sæsonens friske grøntsager.

A la carte

Vi tilbyder naturligvis også a la carte. Vores menu byder på et bredt udvalg af velsmagende asiatiske retter. Vi har specialiseret os i de mest elskede køkkener fra Østen, både kinesisk, japansk, thai og orientalsk.

Børnemenu

Børnene skal også have muligheden for en skøn madoplevelse. Se vores klassiske favoritter til børn (op til 12 år).

Drikkevarer

Sodavand, øl, vin, risvin/sake og drinks. Fuldend dit måltid med et forfriskende glas af din favoritdrik, se vores fine vinkort eller spice din aften op med et af husets cocktails.

CateringMad ud af huset til særlige lejligheder

Skal du bruge for sushi eller asiatisk lune retter til en af livets store begivenheder, eller der er behov for catering til et firma arrangement? Så har Oriental Barbecue House  en løsning, der passer til din særlige dag.

video-placeholder
Have no product in the cart!
0

Bliv medlem af vores kundeklub

Og få 5% rabat i restauranten samt gode tilbud på takeaway