Catering til bryllup

Leder du efter delikat mad ud af huset til dit bryllup? Læs mere om Oriental Barbecue House catering til brylluppet her.

Bryllupper er noget helt specielt. Samtidig er det en dag, der kræver masser af planlægning. Vi kan hjælpe med noget af det vigtigste: maden og drikkevarerne.For uanset, om I vælger en delikat buffet af kød, fisk og grønt til receptionen eller en smukt anrettet forret til middagen, vil vores erfarne kokke og tjenere sørge for, at I kan slappe af og nyde jeres store dag.

Sushi og Dim sum giver mange muligheder

Alle bryllupper er forskellige, men vi kan skræddersy setuppet, så det passer præcis til jeres ønsker og behov. Vi kan levere mad ud af huset til både reception, fest eller natmad. Til receptionen kan vi stille en delikat buffet op, som jeres gæster kan gå og nippe af. Til middagen kan vi stå for såvel en enkelt forret som hele middagen. Og til natmaden stiller vi masse specialet retterog dim sum med både fisk, kød og grønt. Vi kan også sørge for erfarne tjenere, der kan dække bord, servere og rydde af.

Book en bartender

Vi har mange års erfaring med at lave både japansk-inspirerede og klassiske cocktails. Vi stiller gerne op med en bartender eller to, der kan shake og mikse cocktails til både middag og fest. Med sig kan de også have vine fra hele verden, specialøl og fadøl samt spændende japanske drikkevarer.

Kontakt os på nedenstående formular, så vender vil tilbage med den samme

Ellers ring til Yan på 28 77 16 66 og hør nærmere

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Unik festmenu

Aftale pris

Sushi, snacks, asiatisk mad?

Vi kan tilbyde en varieret menu med lidt af hvert for både kødspiseren såvel som vegetaren. Men vi skræddersyr også gerne en speciel cateringmenu, der passer til dig, dine gæster og dit arrangement. Forkæl dine gæster med god sushi og smagfulde varmeretter fremstillet af de bedste råvarer fra årstiderne.

Pris efter aftale.

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Klassisk festmenu

118,-

Indhold:
12 retter + tilbehør
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør:
sur-sød sauce og Karry Sauce

DSC_7937 (Woo 01) x(Woo 01)

Luksus festmenu

138,-

Indhold:
12 retter + tilbehør + 4 stk sushi
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt  grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør:
Ris, frisk frugt

Opgraderinger

Tyndstegsfilet: Pr. styk 438 ,-
Kartofler: 15 ,-

Flødekartofler eller råstegte kartofler med bearnaise sauce eller whisky sauce.

Salatbar: 22 ,-
Grøn salat, gulerødder, oliven, cherry tomater, marinerede hvidløg, coleslaw salat, ærter og fetaost.

Frisk Frugt: 10 Kr

OBH--logo

Fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb?

Restaurant Oriental Barbecue House byder dem hjertelig velkommen og håber at de må få en hyggelig og uforglemmelig tid hos os. Vi har prøvet at blande en skøn harmoni af østens krydderie og friske råvarer og fået et resultat af spændende smagsoplevelser. Fra 20 til 150 personer åbner vi gerne restauranten for dig uden for vores normale åbningstider. Vi kan afholde din fest, event eller reception med dine ønsker i højsædet. Spørg for yderligere oplysninger.

Vores gæster synes

KONTAKT OS

Fra kun 6 personer tilbyder vi også dinner transportable med vores populære 12 retters Orientalske menu.

Have no product in the cart!
0

Bliv medlem af vores kundeklub

Og få 5% rabat i restauranten samt gode tilbud på takeaway