Catering til Møde og Konferencer

Catering til møde og konferencer

Gør vigtige møder og konferencer til gode oplevelser med vores hjælp. Vi kan stå for både lokaler, forplejning og udstyr, så I kan koncentrere jer om dagsorden og beslutninger.

Catering til 8 eller 200

Nogle møder og konferencer kræver mere – det kan vi levere. Uanset hvor mange i bliver, kan vi sørge for at jeres catering bliver i en klasse for sig. Vi kan levere en delikat buffet eller smarte mødebokse, der gør frokosten nem og bekvem.

I kan også leje en kok, der sørger for at forkæle deltagerne med sushi, salat og snacks. Vi tager også gerne en af vores tjenere med, som klarer opdækning, servering og afrydning. Hvis I har vegetarer eller veganere blandt deltagerne, har vi mange velsmagende kødfrie alternativer.

Skal jeres møde være noget helt særligt, kan I booke et af vores flotte mødelokaler i hjertet af Odense og lade os klare alt dagen igennem.

Når der skal være noget for alle, er en buffet den oplagte løsning. Hvad mad ud af huset angår, er sushi noget af det nemmeste at have med at gøre. Du skal nemlig hverken skære ud, varme op eller smage til. Og der er altid noget for enhver smag.

Jeres møde, vores lokaler

Nogle møder kræver mere. Derfor har vi mødelokaler i hjertet af Odense, hvor I kan koncentrere jer om dagens agenda, mens vi står for alt det praktiske. Vi har projektor og plads til 12 siddende deltagere. Er mødet et heldagsarrangement, kan vi sørge for både morgenmad, frokost, snacks, kaffe og en cocktail at slutte dagen på.

Kontakt os på nedenstående formular, så vender vil tilbage med den samme

Ellers ring til Yan på 28 77 16 66 og hør nærmere

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Unik festmenu

Aftale pris

Sushi, snacks, asiatisk mad?

Vi kan tilbyde en varieret menu med lidt af hvert for både kødspiseren såvel som vegetaren. Men vi skræddersyr også gerne en speciel cateringmenu, der passer til dig, dine gæster og dit arrangement. Forkæl dine gæster med god sushi og smagfulde varmeretter fremstillet af de bedste råvarer fra årstiderne.

Pris efter aftale.

DSC_7809 (Woo 01) x(Woo 01)

Klassisk festmenu

118,-

Indhold:
12 retter + tilbehør
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør:
Ris, sur-sød sauce

DSC_7937 (Woo 01) x(Woo 01)

Luksus festmenu

138,-

Indhold:
12 retter + tilbehør + 4 stk sushi
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Kalkun m/mandler og grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør:
wasabi, Ingefær og Soja

Opgraderinger

Tyndstegsfilet: Pr. styk 438 ,-
Kartofler: 15 ,-

Flødekartofler eller råstegte kartofler med bearnaise sauce eller whisky sauce.

Salatbar: 22 ,-
Grøn salat, gulerødder, oliven, cherry tomater, marinerede hvidløg, coleslaw salat, ærter og fetaost.

Frisk Frugt: 10, 

OBH--logo

Fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb?

Restaurant Oriental Barbecue House byder dem hjertelig velkommen og håber at de må få en hyggelig og uforglemmelig tid hos os. Vi har prøvet at blande en skøn harmoni af østens krydderie og friske råvarer og fået et resultat af spændende smagsoplevelser. Fra 20 til 150 personer åbner vi gerne restauranten for dig uden for vores normale åbningstider. Vi kan afholde din fest, event eller reception med dine ønsker i højsædet. Spørg for yderligere oplysninger.

Vores gæster synes

KONTAKT OS

Fra kun 6 personer tilbyder vi også dinner transportable med vores populære retters Orientalske menu.

Kurv
Start typing to see posts you are looking for.
Menu
Min konto
0 items Kurv