Running Sushi med buffet i Odense

MENU

Running Sushi Med Buffet I Odense

Running sushi

Vores running sushi består af to bånd, et til sushi med forskellige Uramaki, Fotomaki, Hosomaki, Nigiri og starters, og andet til varme retter. Båndene bliver konstant fyldt med nye, spændende retter, som skaber blikfang og vækker appetitten.

Frokost : Sushi all You Can Eat( sushi ad libitum) 179 ,Fra kl 12.00

 Running Sushi kører fra 16.30

Mandag. – torsdag. 218 ,-

Fredag. –  søndag og helligdage. 238 ,-

Sushi all You Can eat åbner hver dag fra kl. 12.00 

Hvordan fungerer Running Sushi?

Det foregår på den måde, at du sidder ved et bord ved siden af dig kører der 2  bånd, ned med små tallerkner på, hvor der er mellem 1-2 stykker sushi. Nogle gange 3 hvis det er de små stykker. Båndet kører i et langsomt tempo, så der er mulighed for, at du kan se alt sushi, der kommer forbi og at du kan nå at vælge, fortryde og vælge igen. 

Det er heller ikke det samme sushi, der kommer kørende hele tiden. Hos Oriental Barbecue House  kører der af øverst bånd også  små, varme retter, så man også kan veksle lidt mellem almindelig sushi og nogle asiatiske specialiteter: forårsruller, nudler, rejechips, kylling med cashewnødder, chili cheese tops, mozzarella sticks, stegte grønsager og meget mere. 

日本語: 回転寿司

Hvor meget koster det at spise på running sushi?

Mandag – Torsdag  Running Sushi kr. 218,-
Fredag – Søndag Running Sushi kr. 238,-
Børn under 12 år spiser Running Sushi til halv pris

Fri sænkning af husets hvidvin, rødvin, fadøl eller sodavand, i to en halv time 200 ,-

Åben hver dag fra kl. 16.30

Vi bestræber os på at vores running sushi bånd er fyldt op hele tiden. Vi forsøger at undgå madspild og fylder vores sushi bånd op efter behov, men du kan altid bestille, hvad du ønsker på tabletten.

Ved bordene langs running sushi båndene ligger der tablets. Skulle du have ønsker til hvilke sushi stykker vi skal fylde op med, kan du bestille via tabletten.

KOLDE RETTER
Et stort udvalg af klassisk sushi, for eksempel maki (ris og fisk og/eller grøntsager er rullet ind i plader af nori-tang), uramaki (nori-tang er rullet indeni, og det er ris, som er udenpå), hosomaki (små ruller med ris og fisk indeni) futomaki (stor maki-rulle), nigiri (en ellipseformet risbolle med fisk eller grøntsag ovenpå), tangsalat, forskelligt tilbehør og meget mere.

LUNE RETTER
Du finder blandt andet tigerrejer i saté-sauce, Sicks med asparges i svøb, dumpings, dim sum, Kylling med chewnødder, hjemmelavede forårsruller, And i hoisin sauce, kyllingenuggets, Mozzarella sticks, Chili Cleese tops, stegt grønsager, stegt nudler og meget mere.

AFTEN BUFFET
Ud over ovennævnte, kan du frit tage af for dig fra vores store aftenbuffet, der indeholder et væld af mange spændende retter. Du kan også sammensætte din helt egen ret og få den tilberedt live af vores kokke med Mongolian Barbecue.

Her er anmeldelse fra Fyn Stiftstidende:   Smil og sushi-karrusel

EKSTRA FORKÆLELSE
Når du bestiller running sushi, kan du slutte aftenen af med enten fri isbar eller en irish coffee.

VIN ELLER FADØL AD LIBITUM
Med fri sænkning af husets hvidvin, rødvin eller fadøl i 2 1/2 time:
Søndag – Torsdag kr. 418,-
Fredag – Lørdag kr. 448,-

VINMENU
Med velkomst-apéritif, husets hvidvin eller rødvin ad libitum til maden, portvin til desserten samt fri kaffe eller te serveret med 1 cognac eller likør:

Søndag – Torsdag kr. 468,-
Fredag – Lørdag kr. 498,

Sushi kursus

eller Japansk Temafest?

Klik her og få mere info! 

Kurv
Start typing to see posts you are looking for.
Menu
Min konto
0 items Kurv