Nyheder

Fejr Mors Dag med Stil hos Oriental Barbecue!

 

 

Denne søndag, d. 12. maj, sætter vi alle sejl til for at fejre Mors Dag på Oriental Barbecue! Er du klar til at forkæle din mor med mere end bare blomster? Vi tilbyder en unik oplevelse, der vil gøre dagen uforglemmelig.

Hvad kan du forvente?

  • Eksklusiv Mors Dag Menu: Nyd en særlig sammensat menu, der inkluderer vores signaturretter og nye, spændende smagskombinationer. Perfekt tilpasset til en kongelig fejring!
  • Champagne : Start aftenen med en sprudlende velkomstdrink, som forkæler smagsløgene.
  • Karaoke og Dans: Efter middagen åbner vi op for vores populære karaoke. Tør du tage mikrofonen og give den gas, eller er du mere til en svingom på dansegulvet?

Reserver din oplevelse nu! Pladserne fyldes hurtigt, så vent ikke for længe med at sikre dig og din mor en plads til denne specielle dag. Besøg vores hjemmeside eller kontakt os direkte for at reservere.

Lad os sammen skabe smukke minder på Mors Dag – din mor fortjener det bedste!

MORS DAG
MORS DAG

Fejr Mors Dag med et Eksklusivt Sushi Tilbud!

Denne Mors Dag, gør noget ekstra specielt for din mor med Oriental Barbecue’s Mors Dags Sushi Tilbud. Vores unikke menu er designet til at skabe en uforglemmelig oplevelse, der kombinerer friske ingredienser med eksotiske smage, perfekt til en fejring i kærlighedens tegn.

Hvad er inkluderet i tilbuddet?

  • Udsøgt Nigiri og Maki: Vores menu inkluderer en bred vifte af nøje udvalgte nigiri og maki ruller, der er lige dele smukke og lækre.
  • En Gratis Flaske Mousserende Vin: For at gøre jeres aften endnu mere festlig, inkluderer hver bestilling en gratis flaske mousserende vin, perfekt til at skåle for mor.
  • Specialdesignede Delikatesser: Nyd også vores specielle Mors Dags ruller, som er skabt specifikt til denne anledning.

Bestil i god tid! Vi forventer stor efterspørgsel på denne særlige dag, så sikr din bestilling snarest for at garantere en plads. Besøg vores bestillingsside for mere information og for at lægge din ordre.

Fejr din mor med stil og smag – hun fortjener kun det bedste! Vi ser frem til at hjælpe jer med at skabe en mindeværdig Mors Dag.

Mor fortjener den bedste. 

Kurv
Start typing to see posts you are looking for.
Menu
Min konto
0 items Kurv