Beskrivelse
Stegt seafood i haixin sauce
Stegt seafood i haixin sauce
Spicy Chicken (辣子鸡) er en skål med Sichuan-køkken. Det er en stegt skål, der består af marinerede så dybstegte stykker kylling, tørrede Sichuan chili peberfrugter, krydret bønne pasta, Sichuan peberfrugter, hvidløg og ingefær. Ristede sesamfrø og pynt med forårsløg.
Stærk thailandsk salat med rejer, chili, citrongræs og glasnudler
Kylling med cashewnødder, Indbagt kylling, Dybstegt andesteg, indbagt forårsrulle, Oksekød i satesauce, vælge mellem nudler eller ris.
Vælge 4 retter( en ris eller nudler + 3 andre retter) kun 427 kr til 4 person
Slotsgade 20
5000 Odense C
+45 63 12 38 28
+45 28 77 16 66
Frokost – Alle Dage
kl 12:00 – 15:30
Aften – Alle Dage
kl. 16:30 – 22:00
Køkkenet lukker
kl. 21:30
ORIENTAL BARBECUE HOUSE 2022