Catering

catering

catering i odense - MAD ud af huset Odense

Vi kan stå for catering til alle anledninger. Se et udvalg af muligheder herunder

Catering og Mad ud af huset i Odense

Om du har brug for mad og servering til én af livets store begivenheder, eller om der er behov for catering til et firmaarrangement, så har vi hos Oriental Barbecue House en løsning, der passer til din særlige dag.

Vi kan tilbyde en varieret menu med lidt af hvert for både kødspiseren såvel som vegetaren. Men vi skræddersyr også gerne en speciel cateringmenu, der passer til dig, dine gæster og dit arrangement. Forkæl dine gæster med god sushi og smagfulde varmeretter fremstillet af de bedste råvarer fra årstiderne.

Få nem og lækker sushi til festen i Odense

Som noget helt specielt kan du også leje en kok til din fest, der vil rulle og anrette sushi til dine gæster, som en del af vores cateringtilbud. Vores sushi laves altid på helt friske råvarer, og serveres selvfølgelig helt frisk, og når I har besøg af os, vil én af vores dygtige sushi-kokke kunne give dine gæster en helt særlig oplevelse: ved at se det tekniske håndarbejde og -snilde, der skal til, for at lave sushi – og få serveret sushi helt og aldeles frisk fra hånden. På denne måde kan vi tilbyde dig, at rykke en restaurant hjem i stuen, eller hvor du foretrækker at få serveret din sushi.

Ønsker du catering med den fulde restaurantoplevelse hjemme i haven, i sommerhuset eller i selskabslokaler, kan du også booke vores dygtige og smilende tjenere med til dit arrangement, hvor de kan hjælpe til med borddækning, servering og oprydning.

DSC_7943

Unik festmenu-sammensætte en menu efter dine ønsker

Aftale pris

Sushi, snacks, asiatisk wok retter :

Uramaki, Fotomaki, Hosomaki, eller Nigiri

Forårsruller, kylling med cashewnødder, oksekød med saté-sauce, tempura rejer, dybstegt kylling, stegte nudler med grøntsager

Pris fr 89 kr eller efter aftale.

fra 4 pers kan du godt bestille fra vores webshop: takeaway tilbud med 4 person

 

DSC_7938

Klassisk festmenu

128,-

Indhold:
12 retter + tilbehør
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris,.

Tilbehør:
 sur-sød sauce, karry sauce.

DSC_7946

Luksus festmenu

148,-

Indhold:
12 retter + tilbehør + 4 stk sushi
min. 20 personer

Hovedretter:

Suppe eller rejechips, Hot Wings, Forårsruller, Indbagt Kyllingfilet, Stegt grøntsager, Orientalsk Andesteg,  Dybstegt Rejer, Oksekød m/saté-sauce, Spareribs, Kylling m/ Cashewnødder, Stegte Nudler, Stegte Ris, Sur/sød Sauce, Karry Sauce

Tilbehør:
Wasabi, Soja, Ingefær

Opgraderinger

Tyndstegsfilet: Pr. styk 438 ,-
Kartofler: 15 ,-

Flødekartofler eller råstegte kartofler med bearnaise sauce eller whisky sauce.

Salatbar: 22 ,-
Grøn salat, gulerødder, oliven, cherry tomater, marinerede hvidløg, coleslaw salat, ærter og fetaost.

Frisk Frugt: 25 kr,

Ring venlig, hvis i skal holde en temafest med Kina eller Asien, så har vi kinesisk lanterne, og dug, osv.,

Prisen her kan ikke kombineres med andre rabatten. 

OBH--logo

Sushi Til Fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb?

Restaurant Oriental Barbecue House byder dem hjertelig velkommen og håber at de må få en hyggelig og uforglemmelig tid hos os. Vi har prøvet at blande en skøn harmoni af østens krydderie og friske råvarer og fået et resultat af spændende smagsoplevelser. Fra 20 til 150 personer åbner vi gerne restauranten for dig uden for vores normale åbningstider. Vi kan afholde din fest, event eller reception med dine ønsker i højsædet. Spørg for yderligere oplysninger.

Vores gæster synes

KONTAKT OS

Fra kun 6 personer tilbyder vi også dinner transportable med vores populære wok retters, ring nu her .

Kurv
Start typing to see posts you are looking for.
Menu
Min konto
0 items Kurv