All you can eat sushi

Sushi ad libitum-Oriental Barbecue House

ALL YOU CAN EAT SUSHI-SUSHI AD LIBITUM
I ODENSE

DSC_7950

All YOU CAN EAT SUSHI ! ALL YOU CAN DRINK

Sushi er elsket over hele verden, og vi vil gerne opfylde enhver sushi-elskers drøm med vores All you can eat-sushi koncept. Her kan du, som navnet antyder, spise  sushi ad libitum. Du får altså mulighed for at stille sulten og for at smage en masse spændende frisklavet sushi

Alle gæster får udleveret en tablet, og her kan du se vores store udvalg af sushi og lune retter. Med All you can eat-sushi, bestemmer du selv din sushi menu.

Når du har bestilt din sushi, går vores sushikokke straks i gang med at tilberede dine valgte ønsker. Mens du venter, er du velkommen til at prøve vores running sushi(Kun om aften). 

LUNE RETTER +STORT KINESISK BUFFET( KUN FRA 16.30)
Har du lyst til en varm wok retter, kan du bestille indbagt kyllinger, forårsruller, miso-suppe eller kylling med cashewnødder, oksekød med sate sauce osv. Du finder dem alle under vores frokostmenu på tabletten. Om aften kan du også få vores store varme kinesiske buffet, som består af masse asiatiske mad. 

MONGOLIAN BARBECUE + FRI ISBAR(KUN EFTER 16.30)
En god måltid fuldendes bedst med dessert, og er der noget bedre end is? Hos Oriental Barbecue får du fri isbar når du bestiller vores sushi ad  libitum. Gør din is ekstra indbydende med vores store udvalg af toppings. Her finder du drys, nødder, bær, chokolade-, karamel-og jordbær-sauce og meget mere.

ALL YOU CAN EAT SUSHI+FRI DRIIKELSE* ODENSE
Du er velkommen til at bestille lige så meget som du kan spise, og vi serverer det hele med et smil. Dog opfordrer vi alle vores gæster til ikke at bestille mere, end de kan spise, for at undgå madspild.  

 ALL YOU CAN EAT
ALL YOU CAN DRINK

Frokost:(kl 12-14.59)

179,-(uden drikkevarer)

279,-(fri drikkelse i 2 timer)-FROKOST TILBUD

Aften(KL 15-21.30)

Mandag. – torsdag. 218 ,-(Uden drikkevarer). 379,- (fri drikkelse i 2 timer)

Fredag. –  søndag og helligdage. 238 ,-(Uden drikkevarer).438 ,- (Fri drikkelse i 3 timer)

*Fri drikkelse er med øl sodavand og huset hvidevin, rødvin og rosevin .

Åben hver dag fra kl. 12.00-21.30.

Husk at bestille bord, enten online eller ved at ringe til os på tlf. nr.: 63123828

TAKE AWAY
Leder du efter en hurtig og nem frokost? Så kan du få masse god frokost tilbud her på vores website. 

Vær med til at fejre, når vi hopper ind i det nye år

Hos Oriental Barbecue House fejrer vi som altid nytår og vi håber du vil spise med – enten i restauranten eller som take away derhjemme. Vi har i år sammensat en nytårsmenu, som vi tænker rammer helt plet og som behager sushielskere.  På restauranten sørger vores søde personale for en festlig aften og er festen derhjemme, har vi lækre sushimenuer som hjælper med at give dig og dine gæster en fantastisk nytårsaften. Uanset hvad du foretrækker, er vi sikre på, at du går mæt ind i 2023.

 

sushi ad libitum
Indkøbskurv
Start typing to see posts you are looking for.
Menu
0 items Kurv
Konto

Bliv medlem af vores kundeklub

Og få 5% rabat i restauranten samt gode tilbud på takeaway