FROKOST TILBUD​

ALL YOU CAN EAT SUSHI

DSC_7950

All you can eat sushi & fri isbar - 149 kr.

Frokost. 149 ,-

Aften

Mandag. – tordag. 198 ,-

Fredag. –  søndag og helligdage. 218 ,-

Fri skænkning af husets hvidvin, rødvin, fadøl eller sodavand, i to en halv time for 150 ,- ekstra.

Åben hver dag fra kl. 12.00

Sushi er elsket over hele verden, og vi vil gerne opfylde enhver sushi-elskers drøm med vores All you can eat-sushi koncept. Her kan du, som navnet antyder, spise  sushi ad libitum. Du får altså mulighed for at stille sulten og for at smage en masse spændende frisklavet sushi

Alle gæster får udleveret en tablet, og her kan du se vores store udvalg af sushi og lune retter. Med All you can eat-sushi, bestemmer du selv din sushi menu.

Når du har bestilt din sushi, går vores sushikokke straks i gang med at tilberede dine valgte ønsker. Mens du venter, er du velkommen til at prøve vores running sushi(Kun om aften). 

LUNE RETTER
Har du lyst til en varm frokost, kan du bestille forårsruller, miso-suppe eller kylling med cashewnødder osv. Du finder dem alle under vores frokostmenu på tabletten.

ISBAR
En god frokost fuldendes bedst med dessert, og er der noget bedre end is? Hos Oriental Barbecue får du fri isbar når du bestiller vores frokosttilbud. Gør din is ekstra indbydende med vores store udvalg af toppings. Her finder du drys, nødder, bær, chokolade-, karamel-og jordbær-sauce og meget mere.

ALL YOU CAN EAT
Du er velkommen til at bestille lige så meget som du kan spise, og vi serverer det hele med et smil. Dog opfordrer vi alle vores gæster til ikke at bestille mere, end de kan spise, for at undgå madspild.  

Husk at bestille bord, enten online eller ved at ringe til os på tlf. nr.: 63123828

TAKE AWAY
Leder du efter en hurtig og velsmagende frokost? Så kan du bestille lækker take away her på vores website. Vi sørger for, at der er spisepinde eller bestik med, så det er nemt for dig at spise din frokost uanset om du er ude eller hjemme.

Have no product in the cart!
0