Asiatisk Temafest

kina og japan Temafest i odense

Asiatisk temafest I Odense

Skal du holde en fest med asiatisk tema? Så sæt prikken over i’et med det helt rigtige pynt. Hos Oriental Barbecue House kan vi sørg formed  festpynt til asiatisktema for fester, specielle anledninger og højtider. Uanset om du skal holde børnefødselsdag, Halloween-fest, julefrokost eller fest med galla-tema, så har vi den pynt, du skal bruge. 

VÆLG EN FARVE TIL DIN NÆSTE TEMAFEST 

Et godt udgangspunkt for en asiatisk temafest kan være den helt rigtige farve. Nytårsfesten forbinder du måske allerede med rød eller guld  pynt, mens du højst sandsynligt associerer et babyshower med enten lyserødt eller blåt,  pynt og en halloween-fest med orange.

En temafest kan sagtens være en fest, hvor en særlig farve går igen – og måske ikke kun i pynten. Du kan for eksempel vælge at servere drinks, hvori farven indgår, eller bede dine gæster om at klæde sig efter farvetemaet

 

Previous slide
Next slide

Japan tema

Uanset om I er til det traditionelle eller det moderne Japan, er det japanske tema et godt temavalg og egnet til virksomheden med japanske rødder.

Vi pynter op i rødt og hvidt med et strejf af rosa nuancer, så vi rammer nuancerne på kirsebærblomsterne. Vi skaber intim stemning med japanske skærmvægge, baggrunde med templer, broer og kirsebærtræer. Vi tilsætter bambusvaser, borde, stiger og andre bambusmøbler, hænger japanske lanterner op og tilsætter vifter og parasoller. Bordpynten bliver holdt stramt i japansk elegance.

kinesisk temafest med lykkens faeve

Festeriets kinesiske tema er farverigt og overdådigt og kan være festen, der giver den bedste start på et nyt år eller en flot afslutning på det gamle.

temning / udsmykning

Vi pynter op med et væld af parasoller, hængende fra loftet og placeret på gulvet. En stor rød parasol skaber stemningen i te-rummet, som kan indrettes i et hjørne af lokalet eller i et andet rum. Vi sætter store vifter op, flotte kinesiske billeder, dekorative bambusruller, vindspil, store bambuspinde, foldeskærme, bambusstiger, bambustaburetter, bambusspande, kinesisk figurer og meget mere. Temaet kan også nemt tilpasses et andet asiatisk land.

Rødt er lykkens farve, som også har den egenskab at den kan holde spøgelser og onde ånder væk. Husk altid at være klædt i noget rødt du besøger en kirkegård eller andre steder med mange spøgelser.

 

Dias overskrift
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Klik her
Previous slide
Next slide

Totalarrangementer

 


Vi kan blandt andet hjælpe jer med:

  • Borddækning
  • Service
  • Bar
  • Catering
  • Musik
  • Underholdning
Kurv
Start typing to see posts you are looking for.
Menu
Min konto
0 items Kurv