Nytårs Menu A

Nytårsmenu 1

42  stk. sushi ,8 stk. varm forretter

2 Starters: 1 Tangsalat, 1 Edamamebønne

12 stk vaem :4 stk Gyoza med kylling 4 x stk Tempura rejer, 4 Hjemmelavet Forårsrulle

Sashimi:2  stk laks, 2 Tun

Nigiri:

2x stk flamberet Laks

2x stk flamberet Tun

Uramaki:

4 stk Delux laks- rejer toppen med laks

4 stk Fireworks —crispy ebi toppet med laks og flamberet tun

4 stk rainbow

4 stk Crispy ebi

4 stk Tun roll

4 stk Alaska

Futomaki:

6 stk, Ebi tempura

Hosomaki:

8 stk.Tempura rejer,

Ekstra tilbehør:

Spicy mayo, Sweet chili, teriyaki, wasabi og ingefær, sojasovs